Neohodnoceno                    
        
                    Maďarská domácí klobása pikantní (260 g)
Koření určené k výrobě vynikajících maďarských pikantních klobás. Od maďarského výrobce Böllér.
| Kategorie: | Koření | 
|---|---|
| Hmotnost: | 260g | 
| Země původu: | Maďarsko | 
| Minimální trvanlivost: | Viz obal nebo etiketa | 
Koření určené k výrobě vynikajících maďarských pikantních klobás. Od maďarského výrobce Böllér.
Použití
Obsah sáčku vystačí na výrobu 10 kg klobás. Směs není určena k přímé spotřebě.
- 7 kg vepřového masa (libového) a 3 kg syrového sádla pomeleme na mlýnku na hrubo. Přidáme 250g soli a následně směs koření a dobře smícháme.
- Pokud máme možnost, necháme jeden den odležet a druhý den plníme do tenkých vepřových střívek.
- Při plnění klobás zabráníme, aby se dostal vzduch do klobás. Velikost klobás zvolte dle vlastního výběru.
- Necháme klobásy 24 hodin odležet a poté udíme na kouři a sušíme tak, aby se navzájem nedotýkaly.
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
                Přidat komentář
            
                        
 
 
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                        