Neohodnoceno
Střevo vepřové 28/30 ( 10 m)
Vepřové střevo nasolené o průměru 30 mm na klobásy a jitrnice vám zaručí jedinečnou chuť.
Kategorie: | Střeva, střívka |
---|
Postup přípravy střev před plněním:
- Střeva nejdříve opláchneme od soli ve studené vodě.
- Poté je vložíme do vlažné vody (max. do 30 °C) a necháme cca 30 minut zcela ponořená, aby se roztáhla a dala navléknout na plnící nástavec.
Přidat komentář
RV
Střevo vepřové 28/30
Radek Vaňásek
Po rozbalení a připravení pro plnění klobas neodpovídal daný průměr střivka. Průměr byl vhodný tak na větší jelita,kroupaky na klobásy nevhodné.
Ostatní objednané Strivka byli v pořádku dle objednávky.
Odpovědět
Odpovědět