Přátelé uzenáři, nově jsme naskladnili střeva a střívka pro výrobu klobás nebo párků. Jistě Vás potěší i výhodná cena. Jsme zde pro Vás. Břeťa a Michal
Neohodnoceno

Střevo vepřové 30/32 ( 90 m)

Vepřové střevo nasolené o průměru 30/32 mm na klobásy a jitrnice vám zaručí jedinečnou chuť.

Skladem
Kód: 513
415 Kč
Kategorie: Výroba uzenin

Postup přípravy střev před plněním:

  • Střeva nejdříve opláchneme od soli ve studené vodě.
  • Poté je vložíme do vlažné vody (max. do 30 °C) a necháme cca  30 minut zcela ponořená, aby se roztáhla a dala navléknout na plnící nástavec.

Z 1 metru vepřových střev (32/34) je možné vyrobit cca 0,5 kg výrobků.

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: