Neohodnoceno                    
        
                    Střevo vepřové 26 ( 10 m)
Vepřové střevo nasolené o průměru 30 mm na klobásy a jitrnice vám zaručí jedinečnou chuť.
| Kategorie: | Střeva, střívka | 
|---|
Postup přípravy střev před plněním:
- Střeva nejdříve opláchneme od soli ve studené vodě.
- Poté je vložíme do vlažné vody (max. do 30 °C) a necháme cca 30 minut zcela ponořená, aby se roztáhla a dala navléknout na plnící nástavec.
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
                Přidat komentář
            
                        
 
 
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                                                                     
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                        